Opći uvjeti poslovanja

Molimo pročitajte ove Opće uvjete pažljivo, jer isti sadrže
važne informacije.

Korištenjem portala www.umijecebogacenja.com smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim općim uvjetima poslovanja. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas ne koristite ove internetske stranice.

Internet trgovinom na adresi www.umijecebogacenja.com upravlja tvrtka Andromeda d.o.o. nadalje u tekstu prodavač. Korisnik je osoba koja se nalazi na ovoj web stranici, odnosno kupac u internet trgovini, dalje u tekstu kupac. Slijede uvjeti poslovanja koji uređuju djelovanje internet trgovine www.umijecebogacenja.com, prava kupca te poslovni odnos između prodavača i kupca.

1. Narudžba

Da bi mogli naručiti bilo koji proizvod sa ove web stranice morate biti stariji od 18 godina.

Kupac može napraviti narudžbu telefonski ili putem interneta. Nakon što kupac izvrši narudžbu dobit će potvrdu na email ili sms da je narudžba zaprimljena kao i vrijeme kada će mu pošiljka biti poslana.

Kupac može otkazati narudžbu slanjem dopisa na adresu elektroničke pošte e-mail: info(at)umijecebogacenja.com ili pozivom na broj telefona 00 385 91 633 2370 do trenutka otpreme robe. Ako kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavača sklopljen. Poslije toga kupac ima pravo vratiti robu nazad prodavaču u skladu sa 5. točkom općih uvjeta poslovanja.

2. Cijene

Sve cijene koje su navedene na ovoj web stranici su konačne i uključuju sve poreze, davanja i doprinose. Cijena proizvoda je ona koja je navedena na web stranici u trenutku predaje narudžbe.

Cijene su važeće u vrijeme kreiranja narudžbe i nemaju unaprijed određenu pravosnažnost. Nakon što je kupac primio potvrdu od prodavača kada će mu biti poslan proizvod, cijena za kupca ostaje fiksna, neće se mijenjati. Od tog trenutka, sve cijene i drugi uvjeti poslovanja su fiksni i primjenjuju se od prodavača prema kupcu.

Prodavač zadržava pravo promjene cijena u odnosu na cijene koje se nalaze na web stranici te je u tom slučaju dužan pismeno ili usmeno obavijestiti Kupca i ponuditi mu mogućnost promjene ili odustajanje od narudžbe. Ovo pravilo se odnosi na one kupce koji još nisu predali svoju narudžbu.

3. Dostava pošiljaka

Naručena pošiljka biti će isporučena u najkraćem mogućem roku.

4. Plaćanje

Moguće je odabrati tri načina plaćanja:

  • Gotovina
  • Plaćanje općom uplatnicom na žiro račun prodavača – Plaćanje je moguće i predračunom (direktan prijenos novca općom uplatnicom ili internet bankarstvom) direkrtno na žiro račun prodavatelja.
  • PayPal – plaćanje kreditnim karticama. Ovo je jedan od najsigurnijih načina plaćanja sa kreditnim karticama putem interneta.

5. Pravo na odustajanje od kupovine

Ugovor o kupovini sklopljen putem telefona, interneta ili elektroničke pošte kupac može raskinuti bez razloga i o tom činu u pisanom obliku obavijestiti prodavača u roku od 14 dana od primitka potvrde narudžbe od strane prodavača na adresu elektroničke pošte (e-mail: info(at)umijecebogacenja.com

U slučaju raskida ugovora o kupovini kupac je dužan u roku od 30 dana o svom trošku vratiti proizvod prodavaču.

Kupac je dužan snositi troškove nastale tijekom povrata robe.
Roba mora biti nekorištena, neotvorena, neoštećena i u originalnom pakiranju.

Priložena mora biti kopija ili original računa kojeg kupac dobiva sa isporučenom pošiljkom.
Prodavač nije dužan primiti otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne odgovaraju Prodavačevim uvjetima poslovanja.

Novac će u cijelosti biti vraćen kupcu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 30 dana, od dana od zaprimljenog dopisa (raskid ugovora) o povratu pošiljke.

6. Zaštita osobnih podataka

Prodavač se obvezuje da će trajno zaštiti sve osobne podatke kupca u skladu sa zakonima o zaštiti podataka GDPR.
Prodavač će koristiti osobne podatke isključivo za potrebe narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i ostalu potrebnu komunikaciju.
Korisnički podaci neće biti ni u kom slučaju dati na uvid neovlaštenim osobama.

Web stranica i trgovina su zaštićeni od strane prodavača, tehničkim i organizacijskim mjerama od gubitka, uništenja, pristupa, modifikacije i dijeljenja vaših podataka od strane neovlaštenih osoba.

U slučaju novih izmjena biti ćete obaviješteni na vašu e-mail adresu. Ako se s tim ne slažete, obavijestite nas. Kupac ima pravo na besplatne informacije o svim svojim osobnim podacima, čak i ako je potrebno zatvoriti ili izbrisati te podatke. Ako imate pitanja u vezi brisanja, izmjene ili korištenja vaših podataka, molimo obratite se na adresu elektroničke pošte e-mail: info(at)umijecebogacenja.com
Nakon slanja proizvoda više ne čuvamo niti obrađujemo vaše podatke.

7. Odricanje od odgovornosti

Svi podaci i informacije objavljene na ovoj web stranici namijenjene su općem informiranju.

Prodavatelj zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredaba u bilo koje vrijeme i u svakom slučaju, bez obzira na razloge i bez prethodne najave. Prodavatelj se
trudi kako bi osigurao ažurnost i točnost informacija objavljenih na ovim web stranicama. Unatoč tome rok isporuke ili cijena proizvoda može se promijeniti prije nego prodavatelj ažurira podatke na internet stranici.
U tom slučaju, prodavatelj će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da odustane od kupnje ili da kupi neki drugi proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za iskustva korisnika. Korisnici su sami napisali svoje iskustvo, te je takvo preneseno na web stranicu. Prodavatelj je oslobođen bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka mišljenjima i dojmovima korisnika.

8. Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeći Zakon o zaštiti potrošača, i spreman je uspostaviti učinkovit sustav rješavanja pritužbi. Ukoliko kupac ima pritužbe moli se da se obrati telefonom, na adresu elektroničke pošte e-mail: info(at)umijecebogacenja.com ili pismeno na adresu sjedišta tvrtke. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak pritužbe i nastaviti komunikaciju s kupcem u dobroj namjeri rješavanja pritužbe ili spora. U dobroj namjeri prodavatelj će nastojati riješiti sve nesuglasice, pritužbe ili sporove mirnim putem.

9. Komunikacija sa kupcima

Prodavač će kontaktirati kupca na bilo koji način komunikacije na daljinu samo ako se korisnik izričito ne protivi. Oglašavanje preko e-mail poruka će sadržavati sljedeće elemente:

  • jasno i nedvosmisleno označene reklamne poruke,
  • pošiljatelj će biti jasno vidljiv,
  • razne kampanje, promocije i druge marketinške tehnike oglašavanja,
  • jasno će biti predstavljen način da se odjavite od primanja reklamnih poruka.

10. Prodavač

Voditelj trgovine, a u isto vrijeme prodavač je tvrtka:

Andromeda društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Ante Starčevića 13
51300 Delnice
Hrvatska
Telefon: 00 385 91 633 2370
Email: info(at)umijecebogacenja.com

Upisano kod Trgovačkog suda u Rijeci
MBS: 4631986
Iznos kapitala: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Direktor i član uprave: Ivanka Majnarić
OIB: 45335902504
Račun otvoren kod Erste banke
IBAN HR9224020061100804812