O meni

O meni

Ja sam Tomislav Majnarić, vlasnik ove stranice i autor knjige Umijeće bogaćenja. Ovaj sajt je posvečen svima koji su pošteni i iskreni te koji zbog svojih karakternih crta i poštenja trpe nepravdu i zlo. Posvećujem je svima koji se nisu predali i odrekli načela što ih imaju duboko u sebi; svima vama koji ste toliko dugo čekali da vam sine sunce bogatstva i sreće.

Vrijeme je za novi početak! Danas je pravi trenutak — danas je dan kad bogatstvo i sreća mogu pokucati na vaša vrata.

Pokreni video

Moja misija

Jednom ćemo svi umrijeti. Hoće li nešto ostati iza mene, iza nas? Jeste li kada razmišljali na ovaj način? Želja mi je pomoći ljudima oko sebe da bi postali financijski neovisni, da ne pate zbog nedostatka novca. Do sada sam pomogao stotinama ljudi. Želja mi je podijeliti svoje znanje i iskustvo sa onima kojima je potrebno. Gdje ste vi? Na putu prema gore ili prema dolje?

Moja Vizija

Svatko treba dobiti barem jednom u životu priliku da nešto promijeni, da stvori život kakav želi. Vrijeme brzo prolazi...isto tako će brzo doći i vrijeme da odete u mirovinu. Imate li plan za umirovljenje? Koliko je velik vaš stupac aktive? Potrebno vam je da vaša aktiva i financijska pismenost stalno stvaraju novi novac tkz. pasivni prihod od kojeg ćete moći živjeti kad budete stari i nemoćni.

Moje vrijednosti

I ja sam nekada bio na početku i prošao sam kroz sve ovo kroz što ćete prolaziti vi, s time što ste vi u prednosti. Meni su trebale godine da dođem do sveg ovog znanja, dok ćete ga vi dobiti “na pladnju” odmah sada. Velika je prednost imati nekoga tko će vam pomoći u donošenju najvažnijih životnih odluka. Te odluke vam mogu priskrbiti vječnu sreću i blagoslove, ili trajno siromaštvo.

0

Dovršenih
projakata

0

zadovoljnih
klijenata

0

web
sajtova

0

uspješnih
prodaja

Što je sloboda? Kontrola nad novcem i vremenom.

Ne dozvolite da vam nedostatak novca uništi život!

Vrijeme je da vaš novac počne raditi za vas!

Tajna uspjeha je biti drukčiji od drugih!